Regiunea Herson din Ucraina, controlată de trupele ruse, începe exporturile de cereale către Rusia

Regiunea ucraineană Herson, controlată de Rusia, a început să exporte în Rusia cereale recoltate anul trecut, anunţă agenţia de ştiri TASS, care a citat un oficial local de rang înalt.

566 afișări
Imaginea articolului Regiunea Herson din Ucraina, controlată de trupele ruse, începe exporturile de cereale către Rusia

Regiunea Herson din Ucraina, controlată de Rusia, începe exporturile de cereale către Rusia

„Avem spaţiu pentru a stoca (noua recoltă), deşi avem multe cereale aici. Oamenii îl scot acum parţial, după ce s-au înţeles cu cei care îl cumpără din partea rusă", a declarat Kirill Stremousov, adjunctul şefului administraţiei militaro-civile.

Stremousov a adăugat că administraţia lucrează la aprovizionarea cu seminţe de floarea-soarelui a fabricilor de procesare locale şi ruseşti.

Ucraina a acuzat anterior Rusia că îi fură cerealele din teritoriile ocupate de Moscova de la lansarea a ceea ce ea numeşte o operaţiune militară specială în februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici