Replică de intensitate redusă în nordul Ungariei, în urma cutremurelor de duminică

Un cutremur a fost înregistrat marţi dimineaţa în apropiere de oraşul Cserhatsurany, în nordul Ungariei, a anunţat Autoritatea pentru Managementul situaţiilor de dezastru.

84 afișări
Imaginea articolului Replică de intensitate redusă în nordul Ungariei, în urma cutremurelor de duminică

Replică de intensitate redusă în nordul Ungariei, în urma cutremurelor de duminică (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Replica, de 2,7 grade Richter, s-a produs imediat după ora locală 2.00 (3.00, ora României) şi a avut loc în urma altor două cutremure de intensitate redusă, înregistrate în zonă în weekend.

Un cutremur de 4,4 grade pe scara Richer a avut loc duminică dimineaţa şi a fost urmat de un seism de 3,4 grade.

Cutremurele din weekend au fost resimţite de localnici, care au raportat pagube minore, însă nu au fost înregistrate victime.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici