Reporter californian, împuşcat cu arme airsoft în timpul unui reportaj live

Un reporter din California, SUA, a fost internat în spital după ce a fost împuşcat cu arme de agrement, de tip airsoft, cu bile din plastic de şase milimetri, în timp ce transmitea un material în direct, anunţă publicaţia britanică Daily Mail în ediţia electronică de duminică.

929 afișări
Imaginea articolului Reporter californian, împuşcat cu arme airsoft în timpul unui reportaj live

Reporter californian, împuşcat cu arme airsoft în timpul unui reportaj live (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate femeia, reporter al unei televiziuni californiene, din Statele Unite ale Americii, a devenit ea însăşi subiect de ştire după ce a fost împuşcată cu peleţi de plastic, proiectile ale unor pistoale de agrement, de tip airsoft.

Reporterul, Leanne Suter, transmitea la momentul incidentului pentru postul de televiziune KABC, din regiunea Fontana, despre vreme, moment la care care asupra sa şi a cameramanului care filma, s-au tras mai multe proiectile.

Ancheta a stabilit până la acest moment, potrivit publicaţiei britanice, că a fost vorba de doi agresori, şi că femeia a fost împuşcată în mână, aceasta fiind în afara oricărui pericol.

Cu toate acestea, Leanne Suter a fost transportată imediat la un spital din apropiere unde personalul medical a constatat că aceasta nu are răni sau traumatisme fizice, ci că este în stare de şoc ca urmare a incidentului.

Un oficial al departamentului de poliţie din Fontana a arătat, după incident, că femeia a intrat în stare de şoc şi că poliţiştii au găsit câteva bile de plastic lângă unul din carele de reportaj ale televiziunii.

Poliţiştii au identificat posibilul loc de unde s-a tras, o casă din apropiere, iar în urma descinderilor la acea adresă au găsit două pistoale de airsoft, ce foloseau pe post de muniţie bile mici de plastic dur.

La această locaţie au fost găsiţi şi doi adolescenţi de 16, şi respectiv 17 ani, care au fost arestaţi fiind suspectaţi de atac cu arme letale. Ulterior tinerilor li s-a dat drumul, în custodia părinţilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici