Reptilele din avion: Un bărbat încerca să transporte 247 de animale, printre care 15 specii de vipere veninoase, într-o valiză

Un cetăţean ceh a fost arestat pe aeroportul internaţional Ezeida din Buenos Aires, având asupra sa o valiză în care erau 247 de animale vii, majoritatea reptile, anunţă presa locală.

272 afișări
Imaginea articolului Reptilele din avion: Un bărbat încerca să transporte 247 de animale, printre care 15 specii de vipere veninoase, într-o valiză

Reptilele din avion: Un bărbat încerca să transporte 247 de animale, printre care 15 specii de vipere veninoase, într-o valiză (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Înainte de a ucra într-un avion cu destinaţia Madrid, Karel Abelovsky, în vârstă de 51 de ani, a prezentat valiza pentru înregistrare. În timpul verificărilor, în valiză au fost descoperite 247 de reptile şi moluşte, inclusiv 15 specii de vipere veninoase.

Două dintre aceste animale erau deja moarte. Conform experţilor, dacă animalele ar fi ajuns în Cehia, ar fi putut provoca incidente fatale.

Incidentul a avut loc pe 7 decembrie, iar Abelovsky a fost inculpat pentru tentativă de contrabandă şi a fost eliberat pe cauţiune.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici