Republicanii vor ca Hunter Biden şi denunţătorul lui Trump să depună mărturie în audierile publice din Camera Reprezentanţilor

Republicanii au cerut sâmbătă ca Hunter Biden şi denunţătorul care a declanşat ancheta care îl vizează pe preşedintele american Donald Trump să fie chemaţi pentru a depune mărturie în cadrul audierilor publice care vor începe săptămâna viitoare, potrivit Reuters.

572 afișări
Imaginea articolului Republicanii vor ca Hunter Biden şi denunţătorul lui Trump să depună mărturie în audierile publice din Camera Reprezentanţilor

UPRepublicanii vor ca Hunter Biden şi denunţătorul lui Trump să depună mărturie în audierile publice

Cu toate acestea, democraţii care controlează Camera Reprezentanţilor din SUA vor respinge probabil apariţiile lui Hunter Biden şi a denunţătorului neidentificat în cadrul audierilor publice care urmează să aibă loc miercuri.

Devin Nunes, republicanul din Comisia de Informaţii al Camerei, a inclus perechea într-o listă de martori propuşi pe care a trimis-o într-o scrisoare către preşedintele democrat al acesteia, Adam Schiff, publicată pe mai multe site-uri de ştiri.

În scrisoare, Nunes a spus că democraţii urmăresc o „tâmpenie de proces pentru demitere” care l-a maltratat pe Trump. Nunes l-a acuzat, de asemenea, pe Schiff că a făcut probe pentru a arunca „într-o lumină sinistră” apelul telefonic din centrul anchetei.

Trump a folosit apelul din 25 iulie - o transcriere a cărei comunicare a fost făcută de Casa Albă - pentru a-l presa pe preşedintele ucrainean Volodimr Zelenski să îi investigheze pe Biden.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Taguri:
sua,
politică,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici