Reţeaua Stat Islamic a anunţat că a ucis 30 de soldaţi nigerieni

Organizaţia teroristă Stat Islamic a ucis 30 de soldaţi nigerieni într-un atac efectuat duminică în regiunea Borno, situată în nord-estul Nigeriei, conform informaţiilor furnizate de agenţia de presă Amaq, relatează Reuters.

320 afișări
Imaginea articolului Reţeaua Stat Islamic a anunţat că a ucis 30 de soldaţi nigerieni

Reţeaua Stat Islamic a anunţat că a ucis 30 de soldaţi nigerieni

Purtătorul de cuvânt al armatei nigeriene a transmis că în urma atacului din oraşul Logomani, din regiunea Borno, opt soldaţi au fost răniţi.

„Doar opt soldaţi au fost răniţi, patru dintre aceştia fiind deja externaţi. Ceilalţi patru sunt sub tratament”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Organizaţia Stat Islamic a revendicat atacul la câteva ore, prin intermediul agenţiei de presă oficiale Amaq.

Organizaţia Stat Islamic din Africa de Vest (ISWA), desprinsă de gruparea islamistă Boko Haram în anul 2016, a efectuat mai multe atacuri în nord-estul Nigeriei în ultimele luni.

Statul Borno a fost cel mai afectat de atacurile militanţilor islamişti.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici