Reuniune a Consiliului de Securitate al ONU cu privire la Orientul Mijlociu

Consiliul de Securitate al Organizaţiei Naţiunilor Unite s-a reunit luni dimineaţa la New York la nivel de miniştri pentru a relansa procesul de pace în Orientul Mijlociu.

14 afișări
Imaginea articolului Reuniune a Consiliului de Securitate al ONU cu privire la Orientul Mijlociu

Reuniune a Consiliului de Securitate al ONU cu privire la Orientul Mijlociu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În discursul său de deschidere, ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a cărui ţară este iniţiatoarea acestei reuniuni, a făcut apel la o "reluare rapidă a negocierilor dintre Israel şi palestinieni".

La această întâlnire participă, de asemenea, şefii diplomaţiilor britanică, David Miliband, franceză, Bernard Kouchner, turcă, Ahmet Davutoglu, cât şi ambasadoarea Statelor Unite la ONU, Susan Rice, dar şi secretarul general al ONU, Ban Ki-moon.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici