Reuniune NATO la Washington, la 70 de ani de la semnarea Tratatului Nord-Atlantic

Miniştrii de Externe din statele membre ale Alianţei Nord-Atlantice se vor reuni miercuri şi joi la Washington, pentru a marca 70 de ani de la fondarea organizaţiei.

436 afișări
Imaginea articolului Reuniune NATO la Washington, la 70 de ani de la semnarea Tratatului Nord-Atlantic

Reuniune NATO la Washington, la 70 de ani de la semnarea Tratatului Nord-Atlantic

Reuniunea va avea ca teme relaţia NATO cu Rusia, rolul Alianţei Nord-Atlantice în combaterea terorismului şi distribuirea sarcinilor în cadrul organizaţiei, a declarat secretarul general, Jens Stoltenberg.

La reuniune va fi prezent şi ministrul român de Externe, Teodor Meleşcanu.

Tratatul Nord-Atlantic a fost semnat la Washington pe 4 aprilie 1949. În prezent, din Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord fac parte 29 de state din America de Nord şi din Europa. România este membră NATO din martie 2004.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici