Reuters: SUA au înregistrat peste 16.000 de decese cauzate de coronavirus

Decesele înregistrate în SUA din cauza coronavirusului au ajuns joi la 16.400, deşi există semne că epidemia ar putea fi aproape de un vârf, potrivit Reuters.

997 afișări
Imaginea articolului Reuters: SUA au înregistrat peste 16.000 de decese cauzate de coronavirus

Reuters: SUA au înregistrat peste 16.000 de decese cauzate de coronavirus

Oficialii i-au avertizat pe americani să se aştepte la un număr alarmant de decese cauzate de coronavirus în această săptămână, chiar dacă există dovezi că numărul de noi infecţii se aplatiza în statul New York, epicentrul focarului american.
 
Însă americanii trebuie să reziste tentaţiei de a slăbi măsurile de distanţare socială acum, când au apărut semne de progres în lupta împotriva epidemiei de coronavirus, au declarat joi oficialii medicali federali şi cei din statul New York.
 
Decesele din  SUA, a doua cea mai mare rată din lume, au stabilit noi recorduri marţi şi miercuri, cu peste 1.900 de decese noi raportate în fiecare zi, potrivit unei corespondenţe Reuters. Decesele din SUA au crescut joi la peste 1.600, deşi mai multe state americane încă nu au raportat ultimele cifre.
 
Cazurile de infectare din SUA au depăşit joi 459.000, în creştere cu 27.000 faţă de ziua precedentă.
 
Doar Italia a înregistrat mai multe decese, cu 18.279 de decese raportate, deşi are o populaţie mult mai mică decât Statele Unite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici