Rishi Sunak se va întâlni cu Netanyahu la Tel Aviv

Premierul britanic Rishi Sunak este aşteptat joi în Israel, unde se va întâlni cu omologul său Benjamin Netanyahu şi cu preşedintele israelian Isaac Herzog.

240 afișări
Imaginea articolului Rishi Sunak se va întâlni cu Netanyahu la Tel Aviv

Rishi Sunak se va întâlni cu Netanyahu la Tel Aviv

The Guardian scrie că se aşteaptă ca premierul britanic să insiste ca ajutorul umanitar, despre care Londra a anunţat recent că va fi mărit pentru palestinieni, să fie lăsat să treacă într-un moment în care Israelul a autorizat intrarea ajutorului în Gaza din Egipt, iar britanicilor blocaţi în Gaza să li se permită să plece.

În paralel cu călătoria premierului britanic, ministrul de externe James Cleverly urmează să viziteze Egiptul, Turcia şi Qatar „în zilele următoare”, potrivit Downing Street.

20 de camioane care transportă ajutoare pentru Gaza vor începe să circule prin punctul de trecere Rafah cel mai devreme vineri, au declarat oficiali de la Casa Albă, deoarece Egiptul trebuie mai întâi să repare drumul care traversează graniţa, distrus de loviturile aeriene, transmite Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici