Rita Wilson, soţia lui Tom Hanks, a vorbit despre efectele „extreme” pe care le-a simţit după ce i s-a administrat clorochină: Oamenii trebuie să fie precauţi

  • Rita Wilson a vorbit despre momentul în care ea şi soţul ei, Tom Hanks, au fost diagnosticaţi cu COVID-19.
  • Actriţa a vorbit şi despre efectele "extreme" ale hidroxiclorochinei, primită în cadrul tratamentului pentru COVID-19.
  • Cei doi au donat sânge pentru un studiu care are ca scop crearea unui vaccin anti-COVID-19.
3762 afișări
Imaginea articolului Rita Wilson, soţia lui Tom Hanks, a vorbit despre efectele „extreme” pe care le-a simţit după ce i s-a administrat clorochină: Oamenii trebuie să fie precauţi

Foto: Profimedia

Actriţa Rita Wilson a vorbit despre perioada în care ea şi soţul ei, actorul Tom Hanks, au suferit de COVID-19. Cei doi au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus în luna martie, pe când se aflau în Australia şi au stat internaţi în spital două săptămâni.

Între timp, cei doi s-au întors în SUA, iar Tom Hanks a avut o apariţie în ediţia de săptămâna trecută a emisiunii de divertisment „Saturday Night Live”, de pe postul NBC.

Invitată într-o emisiune de pe postul CBS, Rita a vorbit despre experienţa sa cu boala. Actriţa a povestit că a fost "foarte obosită, a avut dureri mari, a simţit un disconfort atât de mare încât nu dorea să fie atinsă", a avut febră puternică şi şi-a pierdut simţurile mirosului şi gustului.

Pe de altă parte, Tom Hanks nu a avut febră atât de mare şi nu a experimentat pierderea simţurilor.

Rita Wilson spune că i s-a administrat hidroxiclorochină

Wilson a mai spus că li s-a administrat controversatul medicament hidroxiclorochină, dar nu ştie dacă a funcţionat, pentru că nu ştie dacă febra i-a scăzut pentru că pur şi simplu aşa trebuia să se întâmple după mai multe zile, potrivit The Hollywood Reporter.

Însă actriţa a avertizat asupra efectelor secundare "extreme" ale medicamentului, precum greaţă puternică şi slăbirea muşchilor. 

"Cred că oamenii trebuie să fie foarte precauţi în legătură cu acest medicament, nu ştim dacă este util în acest caz", a spus Wilson.

Clorochina este folosită în mod tradiţional în tratarea malariei şi, deocamdată, nu există dovezi valide în sprijinul ideii că ar fi utilă contra COVID-19.

Wilson a mai spus că li s-a transmis că ea şi Hanks au căpătat imunitate în faţa virusului şi că au donat sânge pentru un studiu care are ca scop crearea unui vaccin. Actriţa a mai spus că aşteaptă să vadă dacă li se va cere să doneze şi plasmă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici