Roma: Doi români, interogaţi după găsirea unui cadavru

Doi cetăţeni români, soţ şi soţie, au fost interogaţi sâmbătă, la Roma, după găsirea, într-o valiză, a cadavrului unui bărbat, administratorul unui bloc din cartierul Aurelio.

29 afișări
Imaginea articolului Roma: Doi români, interogaţi după găsirea unui cadavru

Roma: Doi români, interogaţi după găsirea unui cadavru (Imagine: RaiNews24)

Cadavrul a fost găsit într-un apartament din cartierul roman Aurelio. Victima se numeşte Giovanni Santini şi se pare că este administratorul blocului în care a fost găsit, relatează RaiNews24.

Doi cetăţeni români, soţ şi soţie, au fost interogaţi de poliţia din Roma în legătură cu acest caz. Se pare că românii locuiesc în clădirea în care a fost găsit cadavrul.

Potrivit Il Tempo, autorităţile suspectează că motivul crimei ar putea fi restanţele mari pe care cei doi români le aveau la întreţinerea şi chiria apartamentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici