Roma: Român accidentat mortal şi abandonat la locul accidentului

Un cetăţean italian în vârstă de 65 de ani a fost arestat luni seară la Roma, pentru uciderea unui român în vârstă de 33 de ani, pe care l-a accidentat grav duminică, după care a fugit de la locul accidentului, relatează Corriere della Sera în ediţia online de marţi.

89 afișări
Imaginea articolului Roma: Român accidentat mortal şi abandonat la locul accidentului

Roma: Român accidentat mortal şi abandonat la locul accidentului

Cadavrul românului Mihai C. a fost descoperit luni dimineaţă pe strada Fosso dell’Osa din Villaggio Prenestino, o periferie a capitalei italiene. Trupul neînsufleţit al victimei accidentului rutier petrecut duminică după-amiază fusese abandonat la marginea drumului de conducătorul care nu a oprit pentru a-i acorda primul ajutor.

Vinovatul pentru acest accident a fost identificat de carabinierii din Tivoli datorită unor fragmente din autovehiculul său – o furgonetă Fiat Doblo - căzute la locul accidentului, în urma impactului violent cu corpul victimei. Este vorba de un cetăţean italian în vârstă de 65 de ani, proprietarul unei firme de transport de mobilă şi servicii de mutări.

Autorul accidentului a fost reţinut şi este cercetat pentru omor din culpă şi neacordarea primului ajutor unei persoane accidentate. El a fost transportat la centrul de detenţie Regina Coeli din Roma, unde a fost pus la dispoziţia autorităţilor judiciare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici