Român mort în nord-estul Angliei, în urma unui accident rutier

Doi bărbaţi, între care un român, au murit după ce au coborât din vehicule în două accidente rutiere separate, petrecute pe două autostrăzi din North Yorkshire, în nord-estul Angliei, relatează BBC News Online.

1195 afișări

Românul, care circula ca pasager într-o maşină, a murit marţi, după ce a coborât din vehicul pe autostrada A19, la periferia localităţii Northallerton, iar cel de al doilea bărbat a fost ucis miercuri, după ce a coborât din maşina pe care o conducea, staţionată pe banda spre sud a autostrăzii A1, lângă Allerton Park. Nimeni altcineva nu a mai fost rănit în niciuna dintre coliziuni, a anunţat Poliţia din North Yorkshire.

Accidentul în care a fost implicat românul s-a petrecut marţi, la ora locală 21.00 (23.00, ora României), a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei, adăugând că maşină marca Skoda a staţionat pe carosabil aparent din cauza unei pene la un pneu.

Românul, în vârstă de 24 de ani, a cărui identitate nu este precizată, a fost rănit mortal, fiind lovit de o autoutilitară marca Ford Fiesta de culoare albă. La momentul impactului, tânărul se afla lângă portbagajul Skodei. Şoferul autoutilitarei a fost arestat, a anunţat poliţia. Autostrada A19 a rămas închisă până miercuri dimineaţa, la ora locală 5.00 (7.00, ora României).

Cel de al doilea accident s-a petrecut pe autostrada A1, miercuri, la ora locală 8.30 (10.30, ora României). O maşină de culoare argintie a staţionat pe banda spre sud, iar şoferul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, se afla lângă vehicul în momentul cînd a fost lovit de un camion. Circulaţia de pe banda pe care s-a petrecut accidentul a fost întreruptă peste şase ore de la accident. Şoferul camionului a fost, de asemenea, arestat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici