România este interesată de destabilizarea situaţiei din R.Moldova - publicaţie rusă

România este interesată de destabilizarea situaţiei din Republica Moldova, consideră influenta publicaţie rusă Komsomoliskaia pravda, într-un articol denumit "România pregăteşte în Moldova o nouă revoluţie color", relatează Omega în pagina electronică.

11 afișări
Imaginea articolului România este interesată de destabilizarea situaţiei din R.Moldova - publicaţie rusă

România este interesată de destabilizarea situaţiei din R.Moldova - publicaţie rusă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit autorilor articolului, Republica Moldova se află "pe marginea prăpastiei" în urma dizolvării Parlamentului. Publicaţia susţine că, în aşteptarea alegerilor parlamentare anticipate din această ţară, "România vecină, care sponsorizează opoziţia, îşi freacă fericită mâinile: pentru ea este o şansă enormă să organizeze la Chişinau o revoluţie color şi să-şi alipească (R.)Moldova". "Deja sunt date că, în alegerile anticipate, România va elibera opoziţiei de la Chişinău o sumă dublă faţă de cea din scrutinul din luna aprilie", consideră publicaţia rusă.

Alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova au fost provocate de boicotarea de către deputaţii din opoziţie a alegerilor prezidenţiale. Cele trei formaţiuni au anunţat că intenţionau să provoace organizarea de alegeri electorale anticipate încă din data de 6 aprilie, când au fost publicate rezultatele preliminare ale alegerilor parlamentare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici