România, printre principalele destinaţii pentru exporturile elveţiene de armament

România se numără printre principalele ţări de destinaţie pentru exporturile elveţiene de armament în 2008, alături de Pakistan şi Arabia Saudită, relatează cotidianul Le Temps, în ediţia electronică.

59 afișări
Imaginea articolului România, printre principalele destinaţii pentru exporturile elveţiene de armament

România, printre principalele destinaţii pentru exporturile elveţiene de armament

Elveţia a obţinut din vânzarea de armament circa 721.968 de milioane de franci (484.000 de milioane de euro) în 2008, comparativ cu 464.479 (311.000 de milioane de euro) în anul precedent, potrivit cifrelor publicate de Administraţia federală a vămilor.

Exporturile au crescut în mod simţitor către Pakistan, Arabia Saudită şi către România. Datele furnizate se referă la statele de destinaţie, care ar putea eventual să reexporte acest armament.

Autorităţile vor furniza la jumătatea lui februarie cifre mai detaliate în acest sens.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici