Românii îşi încearcă norocul la Loteria din Bulgaria

Cetăţeni din statele care se învecinează cu Bulgaria au venit în această ţară pentru a juca la Loteria naţională, "Toto", al cărei premiu se va ridica duminică la 1,6 milioane de leva (circa 800.000 de euro), relatează site-ul Novinite.com.

47 afișări
Imaginea articolului Românii îşi încearcă norocul la Loteria din Bulgaria

Românii îşi încearcă norocul la Loteria din Bulgaria

Numeroşi români, care de obicei vin în oraşul bulgar Ruse pentru cumpărături, au început să joace la "Toto". Greci, turci, sârbi şi macedoneni din zonele de graniţă au fost de asemenea tentaţi de şansa de a câştiga peste 800.000 de euro, cumpărând un bilet care costă numai 0,6 leva (0,3 euro), potrivit agenţiei bulgare BTA.

"Vecinii noştri pot participa la jocurile «Toto». Ar trebui să ne bucurăm, deoarece 30 la sută din câştiguri sunt alocate sprijinirii sportului în Bulgaria", a declarat Damian Damianov, directorul organizaţiei care administrează loteria, Bulgarian Sports Totalizator.

Până în prezent nici un străin nu a câştigat premiul cel mare la Loteria naţională bulgară. "Toto" are trei jocuri diferite: 5 din 35, 6 din 42 şi 6 din 49, care de obicei are cele mai mari premii.

Loteria bulgară a ajuns în atenţia presei recent, după ce aceleaşi şase numere au fost extrase două săptămâni la rând, deşi şansa unei asemenea întâmplări este de 1 la 4,2 milioane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici