Românul Karol Racz, acuzat de violarea unei italience

Românul Karol Racz a fost pus sub acuzare pentru un viol comis în ianuarie la Roma, deşi victima a revenit asupra declaraţiei care îl incrimina, afirmând că are dubii că el ar fi autorul, relatează site-ul Libero-News.it.

35 afișări
Imaginea articolului Românul Karol Racz, acuzat de violarea unei italience

Românul Karol Racz, acuzat de violarea unei italience (Imagine: repubblica.it)

Italianca de 41 de ani care susţinea că a fost violată în ianuarie, la Roma, de românul Karol Racz, a revenit asupra declaraţiilor, afirmând că are dubii că acesta ar fi autorul.

Karol Racz, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat iniţial pentru implicare în violarea unei adolescente în Parcul Caffarella (Roma). Testele ADN arată că nici el şi nici presupusul complice Alexandru Loyos Isztoika (19 ani) nu par să fie autorii agresiunii sexuale.

Joi seara, judecătorii au emis un nou mandat de arestare pe numele lui Karol Racz, de data aceasta pentru implicare în violarea unei femei de 41 de ani în ianuarie, în cartierul Primavalle (Roma).

Judecătorii au luat această decizie după ce victima afirmase că românul este autorul violului. Însă femeia de 41 de ani susţine că are dubii că Racz ar fi autorul, deşi acesta deja a fost pus sub acuzare.

"Sunt foarte nesigură, nu am dat nicio garanţie. Eu nu îmi amintesc foarte clar şi nu vreau să fie pedepsit cineva care nu a făcut nimic", a spus victima.

Ministrul italian al Apărării a declarat vineri că românul Karol Racz ar trebui eliberat, în condiţiile în care împotriva lui nu există nicio dovadă.

Citeşte şi:

Ministrul italian al Apărării: Unul dintre românii suspectaţi de viol ar trebui eliberat

Poliţiştii români, acuzaţi de presiuni asupra suspecţilor acuzaţi de viol la Roma

Roma: ADN-ul românilor arestaţi pentru viol nu corespunde probelor procurorilor

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici