Rudy Giuliani şi-a anunţat retragerea din cursa pentru Casa Albă

Candidatul republican Rudy Giuliani şi-a anunţat miercuri retragerea din cursa pentru învestitura pentru Casa Albă.

1 afișare
Imaginea articolului Rudy Giuliani şi-a anunţat retragerea din cursa pentru Casa Albă

Rudy Giuliani şi-a anunţat retragerea din cursa pentru Casa Albă

Giuliani, cândva favorit pentru învestitura republicană, dar care s-a clasat pe locul al treilea în alegerile primare din Florida organizate marţi, s-a deplasat în California pentru a-l susţine pe senatorul John McCain, aflat în competiţia electorală cu fostul guvernator de Massachusetts, Mitt Romney.

"Astăzi îmi anunţ oficial retragerea din poziţia de candidat pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite", a declarat Giuliani în California, înaintea unei dezbateri televizate.

"John McCain este cel mai calificat candidat pentru a fi următorul lider al Statelor Unite", a adăugat el.

McCain, aflat alături de fostul primar al New York-ului, a declarat că toţi americanii îşi amintesc de eforturile pe care le-a făcut Giuliani după atentatele din 11 septembrie, subliniind că acesta îi va fi "braţul drept puternic" în cursul campaniei.

Guvernatorul Californiei, Arnold Scwarzenegger, îl va sprijini joi pe McCain în cursul mitingurilor electorale din Los Angeles.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici