Rupert Murdoch, arătat cu degetul: m-a părăsit cu un e-mail

Modelul Jerry Hall, fosta soţie a lui Murdoch, a anunţat la televiziunea americană că copiii ei „se vor lupta cu magnatul pentru a-i moşteni imperiul”.

743 afișări
Imaginea articolului Rupert Murdoch, arătat cu degetul: m-a părăsit cu un e-mail

Rupert Murdoch, arătat cu degetul „Mi-a lăsat un e-mail”

Jerry Hall are 66 de ani şi a aşteptat aproape un an, pentru a-şi spune adevărul despre divorţul de mogulul media american Rupert Murdoch (92 de ani).

„M-a lăsat cu inima frântă şi devastată moral. Am cerut oficial divorţul, dar, în realitate, el a făcut primul pas, trimiţându-mi un email”, a dezvăluit femeia, aseară, la televiziunea americană.

Murdoch, preşedintele executiv al News Corp, un imperiu de 20 de miliarde de lire sterline care conţine ziarele Sun şi Times, precum şi Fox News din SUA, s-a căsătorit cu fostul model în 2016. „Am fost fericiţi, dar era o umbră asupra noastră, mi-am dat seama mai târziu că era familia lui”, afirmă femeia

Presa britanică mai scrie că ar fi apărut tensiuni puternice între Hall şi copiii lui Murdoch, accentuate în timpul pandemiei. 

Cu doar o lună în urmă, Rupert Murdoch anunţase că se va căsători din nou, pentru a cincea oară, la aproape 93 de ani, cu Ann Leslie Smith, în vârstă de 66 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici