Rusia a început să producă "Dobry Cola" / Este produsă în fabricile Coca Cola de firma ce s-a separat de compania mamă

Coca Cola HBC AG a început să producă o cola locală, Dobry Cola, în Rusia, după ce a oprit producţia şi vânzările de produse Coca-Cola Co în urma exodului în masă al companiilor occidentale la începutul acestui an, relatează Reuters,

5829 afișări
Imaginea articolului Rusia a început să producă "Dobry Cola" / Este produsă în fabricile Coca Cola de firma ce s-a separat de compania mamă

foto: mash.ru

Dobry a fost o marcă de suc în Rusia, dar Coca-Cola HBC, care se separă de Coca-Cola Co, a declarat la începutul acestei luni că explorează extinderea mărcilor locale existente.

Dobry Cola nu are nicio legătură cu Coca-Cola sau cu Coca-Cola Co, a precizat Coca-Cola HBC într-o declaraţie.

The Coca-Cola Co deţine o participaţie de 23% în Coca-Cola HBC.

Agenţia de presă Interfax l-a citat vineri pe fondatorul lanţului rusesc de fast-food Teremok, care serveşte preparate tradiţionale precum borş, spunând că a primit o notificare din partea companiei despre "Dobry Cola" şi că încearcă să o vândă în restaurantele sale.

Concurenţii locali ai Coca-Cola au inundat piaţa cu imitaţii de când compania a părăsit Rusia. Problema imitaţiilor era majoră şi înainte de retragerea companiilor occidentale.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici