Rusia dezvoltă noi tipuri de armament nuclear

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat, joi, că Rusia dezvoltă noi tipuri de armament nuclear, în cadrul unui plan "grandios" de consolidare a capacităţilor defensive ale Rusiei, relatează Reuters.

12 afișări
Imaginea articolului Rusia dezvoltă noi tipuri de armament nuclear

Rusia dezvoltă noi tipuri de armament nuclear

"Vom dezvolta tehnologie de rachete care va include noi complexe (nucleare) strategice noi", a declarat Putin. Liderul de la Kremlin a precizat, în sesiunea anuală de întrebări adresate de cetăţenii ruşi, că "eforturile continuă (...) cu succes".

"Avem planuri care nu sunt numai măreţe, ci grandioase, sunt complet realiste. Forţele noastre armate vor fi mai compacte, dar şi mai eficiente şi vor asigura o mai bună apărare a Rusei", a declarat Putin.

Liderul de la Kremlin a subliniat că asigurarea stabilităţii politice în cursul alegerilor viitoare şi a continuităţii sub un nou preşedinte sunt vitale.

"În 2007 şi 2008 avem alegeri parlamentare şi prezidenţiale şi va fi o altă persoană la Kremlin", a declarat Putin.

"În aceste condiţii, este extrem de important să menţinem un nivel stabil de dezvoltare pentru statul nostru şi continuitatea acelor decizii care au fost adoptate în ultimii ani", a adăugat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici