Rusia proiectează un model de avion unic în lume

Rusia lucrează la un avion de ultimă generaţie, care nu mai există nicăieri în lume, a declarat joi premierul rus, Vladimir Putin, în cursul unei sesiuni televizate de întrebări şi răspunsuri cu cetăţenii, relatează Interfax.

36 afișări
Imaginea articolului Rusia proiectează un model de avion unic în lume

Premierul rus, Vladimir Putin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Proiectăm astfel de avioane, iar lucrările sunt în grafic. Sunt sigur că Forţele armate ruse le vor avea la timp util", a afirmat Putin.

Pe de altă parte, el a apreciat că Rusia nu are nevoie de baze militare permanente în Cuba şi Venezuela, dar navele de război ruseşti pot vizita porturi din cele două ţări.

"În prezent, nu este nevoie să construim baze permanente (în Venezuela şi Cuba-n.r.), deşi avem acorduri cu administraţia venezuelană şi, după părerea mea, nici administraţia cubaneză nu ar fi împotrivă", a precizat premierul rus.

"Dacă va fi nevoie, navele noastre de război pot intra în porturi ale acestor state pentru aprovizionare cu combustibil şi alimente", a adăugat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici