Rusia, Republica Moldova şi Transnistria efectuează exerciţii militare comune

Rusia, Republica Moldova şi Transnistria efectuează miercuri şi joi exerciţii militare comune, relatează agenţia RIA Novosti, citată de postul de radio Vocea Rusiei, în pagina electronică de miercuri.

183 afișări
Imaginea articolului Rusia, Republica Moldova şi Transnistria efectuează exerciţii militare comune

Rusia, Republica Moldova şi Transnistria efectuează exerciţii militare comune (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit colonelului Anatoli Zverev, comandant al contingentului rusesc de menţinere a păcii, exerciţiile se vor desfăşura în două etape.

În prima etapă, care are loc miercuri, va fi verificat gradul de pregătire pentru luptă a contingentelor militare din forţele de menţinere a păcii în locurile lor permanente de mobilizare.

A doua etapă, programată pentru joi, se va axa pe colaborarea forţelor de menţinere a păcii cu structurile de ordine locale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici