Rusia susţine că a conceput un sistem de neutralizare a sistemului de apărare antirachetă american

Rusia a dezvoltat un sistem capabil să neutralizeze sistemul de apărare antirachetă american şi nu disimulează acest lucru, a declarat joi şeful Statului Major general al Forţelor armate ruse Valeri Gherasimov, relatează RIA Novosti, în pagina electronică.

324 afișări
Imaginea articolului Rusia susţine că a conceput un sistem de neutralizare a sistemului de apărare antirachetă american

Rusia susţine că a conceput un sistem de neutralizare a sistemului de apărare antirachetă american

"A fost dezvoltat un ansamblu de măsuri militare şi tehnice destinat să neutralizeze un eventual impact negativ al sistemului de apărare antirachetă american asupra potenţialului nuclear al Rusiei şi nu ascundem acest lucru", a declarat generalul în cadrul unei conferinţe privind securitatea europeană, organizată la Moscova.

Gherasimov a subliniat că punerea la punct a acestui sistem depinde de evaluarea rusă a riscului pe care îl reprezintă scutul antirachetă pentru potenţialul nuclear al ţării.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici