Ruşii au găsit canabis crescut în centrul Moscovei. Ce surprize au avut călătorii de metrou

O cultură de canabis a fost descoperită în apropierea unei staţii de metrou din centrul Moscovei, pe un teren aflat în administrarea Primăriei.

231 afișări
Imaginea articolului Ruşii au găsit canabis crescut în centrul Moscovei. Ce surprize au avut călătorii de metrou

Cultură de canabis, descoperită pe un câmp aflat în administrarea Primăriei din Moscova (Imagine: Darius Mitrache / MediafaxFoto)

Câmpul este situat în apropierea staţiei de metrou Borisovo, din sudul Moscovei, unde autorităţile au decis să facă lucrări de amenajare şi să semene gazon, potrivit ediţiei de vineri a cotidianului Rosiskaia Gazeta.

Ulterior s-a dovedit a fi "iarbă (canabis-n.r.), care a răsărit în locul gazonului", a confirmat printr-un comunicat Serviciul Federal pentru Controlul Narcoticelor. Agenţii au fost nevoiţi să se erijeze în horticultori, încercând să distrugă 230 de plante.

Autorităţile încearcă să stabilească din ce regiune provenea mraniţa împrăştiată pe teren înainte de a fi însămânţat şi dacă seminţele de canabis se aflau deja în aceasta, potrivit aceleiaşi surse.

În opinia oficialilor, nu este exclus nici ca unii amatori să fi profitat de aceste seminţe de gazon pentru a adăuga printre ele canabis în vederea uzului personal.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici