Ruşii bombardează Ucraina cu şase rachete hipersonice Kinzhal

Rusia a folosit noi arme distrugătoare în atacul său la scară largă din 9 martie, inclusiv rachete pe care apărarea aeriană ucraineană nu este încă capabilă să le doboare.

19312 afișări
Imaginea articolului Ruşii bombardează Ucraina cu şase rachete hipersonice Kinzhal

The Presidential Press and Information Office

„Inamicul a folosit o gamă largă de arme. De ce fac asta? Pentru a distrage atenţia unităţilor de apărare aeriană. Au efectuat un atac cu diverse tipuri de avioane şi nave ale Flotei Mării Negre de pe toate fronturile, din trei mări – Marea Neagră, Marea Azov şi Marea Caspică".

Aici sunt incluse şi rachetele pentru care apărarea aeriană ucraineană nu are în prezent capacităţi să le doboare: rachetele antiaeriene S-300 pe care ocupanţii le lansează aproape în fiecare zi  zboară pe o traiectorie balistică şi rachete hipersonice Kinzhal. 

Nu-mi amintesc că multe rachete Kinzhal au fost lansate simultan în timpul acestui război. Inamicul nu are foarte multe din aceste rachete, vorbim de în jur de 50 rachete.

Inamicul a lansat  şase rachete Kh-22, focoase de 950 de kilograme. 

Instalaţiile de infrastructură civilă sunt considerate a fi principalele ţinte ale atacului actual. 

Sursa - Pravda Ucraina 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici