Ruşii fug pe capele din ţară: cursele cu plecare din Moscova au fost epuizate în câteva minute, după anunţul mobilizării lui Putin

Aproape toate zborurile cu plecare din Rusia s-au epuizat în câteva ore, după ce Vladimir Putin a anunţat mobilizarea parţială a rezerviştilor, scrie The Guardian.

2125 afișări
Imaginea articolului Ruşii fug pe capele din ţară: cursele cu plecare din Moscova au fost epuizate în câteva minute, după anunţul mobilizării lui Putin

Ruşii fug pe capele din ţară: zboruri din Moscova epuizate în câteva minute, după anunţul mobilizării lui Putin

Datele Google Trends au arătat o creştere a căutărilor pentru Aviasales, cel mai popular site web al Rusiei pentru achiziţionarea de zboruri.

Asta după ce anunţul preşedintelui rus a ridicat temeri că bărbaţii capabili de luptă ar putea să nu mai poată părăsi ţara.

Potrivit Aviasales, zborurile din Moscova către Georgia, Turcia şi Armenia, destinaţii care permit ruşilor să intre fără viză, s-au epuizat în câteva minute de la anunţul lui Putin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici