Russell Crowe, despre Gladiator 2: ,,Nu mă interesează, Maximus este la doi metri sub pământ"

Actorul din filmul ,,Gladiator", Russell Crowe, insistă că nu ştie nimic despre filmul ,,Gladiator 2", dar confirmă că nu va face parte din distribuţie.

17372 afișări
Imaginea articolului Russell Crowe, despre Gladiator 2: ,,Nu mă interesează, Maximus este la doi metri sub pământ"

Sursa Foto - Gladiator

La Festivalul de Film de la Karlovy Vary, Crowe s-a plâns că oamenii tot îl întreabă despre continuarea filmului Gladiator din anul 2000. 

„Ar trebui să mă plătească naibii pentru numărul de întrebări care mi se pun despre un film în care nici măcar nu sunt”, a spus el. „Nu are nimic de-a face cu mine. În lumea aceea, sunt mort. La doi metri sub pământ. Recunosc că am o anumită tentă de gelozie, pentru că îmi aminteşte de când eram mai tânăr şi ce a însemnat pentru mine, în viaţa mea”, a spus el. Cu toate acestea, Crowe a afirmat că nu are idee cine va fi în film.

Contrar declaraţiilor actorului, majoritatea romanilor pre-creştini nu erau îngropaţi în pământ, ci incineraţi. 

Actorul mai spune că producătorul Ridley Scott trebuie să fi avut motive întemeiate pentru a face o continuare la film fără el. 

Actorul, în vârstă de 59 ani, spune că vrea să se retragă din actorie. 

„Nu ştiu nimic despre distribuţie, nu ştiu nimic despre intriga”, a insistat el.,,Sunt mort! Dar ştiu că dacă Ridley a decis să facă o a doua parte a poveştii, 20 de ani mai târziu, trebuie să fi avut motive foarte serioase. Nu mă pot gândi la acest film să fie altceva decât spectaculos”.

În Gladiator 2, Paul Mescal va prelua rolul protagonistului cu nume necunoscut, în timp ce Joseph Quinn şi Fred Hechinger vor prelua rolurile împăraţilor romani, fraţii Caracalla şi Geta. 

Connie Nielsen îşi va relua rolul de împărăteasa Lucilla, Djimon Hounsou va fi fostul gladiator Juba, Derek Jacobi va reveni în rolul senatorului Gracchus. Îşi va face apariţia şi Denzel Washington, dar rolul său în film este încă necunoscut. 

Gladiator 2 va ajunge în cinematografe pe 22 noiembrie 2024, scrie IGN

Potrivit Variety,  a avut loc un accident în timpul căruia mai mulţi membri ai echipajului au suferit răni care nu le-au pus viaţa în pericol. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici