Salah Abdeslam, inculpat în Franţa pentru crime de natură teroristă

Salah Abdeslam a fost inculpat, miercuri seară, în Franţa pentru "asasinate legate de activitatea unei grupări teroriste", după ce a fost extrădat de autorităţile belgiene în cazul atentatelor teroriste de la Paris, scrie Le Figaro.

927 afișări
Imaginea articolului Salah Abdeslam, inculpat în Franţa pentru crime de natură teroristă

Salah Abdeslam, inculpat în Franţa pentru crime de natură teroristă

Abdeslam, suspectul-cheie în cazul atentatelor care au avut loc în noiembrie la Paris şi care s-au soldat cu moartea a 130 de persoane, a fost plasat în detenţie provizorie la închisoarea din Fleury-Mérogis, situată la 26 de kilometri sud de Paris. Procesul său va avea loc pe 20 mai, potrivit avocatului lui Abdeslam.

Procurorii belgieni au anunţat miercuri că Salah Abdeslam a fost extrădat în Franţa din Belgia.

Salah Abdeslam, în vârstă de 26 de ani, a fost arestat pe data de 18 martie la Bruxelles, după ce a fost urmărit timp de patru luni.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici