Şapte coridoare umanitare în Ucraina au fost formate pentru evacuarea civililor

Şapte coridoare umanitare au fost convenite pentru evacuarea civililor astăzi, potrivit vicepremierului ucrainean.

130 afișări
Imaginea articolului Şapte coridoare umanitare în Ucraina au fost formate pentru evacuarea civililor

Şapte coridoare umanitare în Ucraina

Iryna Vereshchuk a declarat că rutele includ un coridor pentru persoanele care pleacă cu maşini private din oraşul Mariupol şi altul cu autobuze pentru locuitorii din Mariupol prin oraşul Berdyansk.

Crucea Roşie a declarat că echipa sa se deplasează din Zaporizhzhia către Mariupol sâmbătă dimineaţă.

Mariupol se află sub asediu de săptămâni întregi, par până acum, încercările de evacuare a civililor a avut foarte puţin succes.

Vineri, Crucea Roşie a trimis o echipă care să conducă 52 de autobuze ucrainene şi alte vehicule private în afara oraşului, dar s-a întors după ce au constatat „condiţii prea periculoase”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici