Sarah Palin, o povară pentru republicani

Candidatul republican la vicepreşedinţia Statelor Unite, Sarah Palin, a devenit o povară pentru tabăra republicană din cauza declaraţiilor sale stângace referitoare la funcţia de vicepreşedinte.

15 afișări
Imaginea articolului Sarah Palin, o povară pentru republicani

Sarah Palin, o povară pentru republicani (Imagine: Mediafax/AFP)

După şapte săptămâni de campanie alături de candidatul republican, ea convinge tot mai puţin.

Potrivit unui sondaj realizat miercuri de postul NBC şi de publicaţia Wall Street Journal, 55 la sută din persoanele interogate sunt de părere că guvernatorul statului Alaska, în vârstă de 44 de ani, nu este calificată pentru a ocupa funcţia de vicepreşedinte.

Sarah Palin a intrat de asemenea în dizgraţia tinerilor; potrivit unui sondaj realizat de Institutul Politic al Universităţii Harvard, din statul Massachusetts, 40 la sută dintre tineri au afirmat că Palin i-a îndepărtat de tabăra republicană.

Site-ul Politico a anunţat marţi seară că Partidul Republican a cheltuit suma de aproximativ 150.000 de dolari pentru vestimentaţia şi machiajul lui Sarah Palin după ce a fost aleasă pentru a candida în funcţia de vicepreşedinte.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici