Sarah Palin vrea să candideze pentru Casa Albă în 2012

Republicana Sarah Palin a anunţat, duminică, faptul că intenţionează să candideze pentru preşedinţia Statelor Unite în 2012.

46 afișări
Imaginea articolului Sarah Palin vrea să candideze pentru Casa Albă în 2012

Sarah Palin vrea să candideze pentru Casa Albă în 2012 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cred că ar fi absurd să nu mă gândesc la ceea ce aş putea să fac pentru a veni în sprijinul ţării noastre", a declarat fosta candidată la vicepreşedinţia americană pentru canalul de televiziune Fox News.

În opinia sa, preşedintele democrat Barack Obama nu va fi reales dacă nu îşi modifică radical politica şi poate dacă nu declară război Iranului.

"Nu va câştiga", a asigurat ea, mărturisind că Obama şi-ar putea consolida şansele de a fi reales modificând într-o manieră radicală politica administraţiei.

De când a demisionat din postul de guvernator al statului Alaska (nord-vestul SUA) în iulie 2009, cu câteva luni înainte de încheierea mandatului, Sarah Palin a susţinut din ce în ce mai multe conferinţe, a publicat articole în presă şi şi-a completat pagina de pe Facebook pentru a nu fi dată uitării.

În noiembrie a publicat o carte autobiografică, intitulată "A deveni rebel: o viaţă americană", un mare succes în librării.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici