Sarkozy îi critică pe Obama, Zapatero şi Merkel

Preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, l-a criticat pe omologul său american, Barack Obama, pe premierul Spaniei, José Luis Rodríguez Zapatero, şi chiar pe cancelarul Germaniei, Angela Merkel, relatează Financial Times în ediţia electronică.

15 afișări
Imaginea articolului Sarkozy îi critică pe Obama, Zapatero şi Merkel

Sarkozy îi critică pe Obama, Zapatero şi Merkel

"Barack Obama nu este întotdeauna la înălţime din punctul de vedere al luării deciziilor şi eficienţei", este de părere Nicolas Sarkozy, apreciind că Jose Luis Rodríguez Zapatero "poate că nu este foarte inteligent".

"Angela Merkel nu a avut de ales şi a ajuns la părerea mea" când a văzut starea băncilor germane, a continuat Nicolas Sarkozy în cursul unor discursuri rostite la Palatul Elysée.

Nicolas Sarkozy a spus că "Barack Obama are o inteligenţă subtilă, dar nu a condus niciodată un stat sau o instituţie", dezvăluie parlamentarul comunist Jean-Pierre Brard, prezent la întâlnirea de la Palatul Elysee, citat de cotidianul Guardian.

Palatul Elysée a negat remarcile la adresa premierului spaniol, care însă au fost confirmate de persoane prezente la întâlnire.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici