Şase indivizi suspectaţi de spionaj în favoarea Rusiei au fost arestaţi în Polonia

Autorităţile poloneze au anunţat, miercuri, arestarea a şase indivizi suspectaţi de spionaj în favoarea Rusiei şi de pregătirea unor acte de sabotaj, informează postul de radio RMF24, citat de cotidianul Le Monde.

726 afișări
Imaginea articolului Şase indivizi suspectaţi de spionaj în favoarea Rusiei au fost arestaţi în Polonia

Sursa foto: Twitter

Arestările au fost efectuate după depistarea a zeci de camere video instalate ilegal pe calea ferată, pe un aeroport şi pe axe rutiere importante.

Conform serviciilor de informaţii militare poloneze, există suspiciuni că indivizii arestaţi colectau informaţii şi pregăteau acte de sabotaj asupra transporturilor de echipamente militare occidentale în Ucraina.

Agenţia poloneză pentru Securitate Internă a anunţat că şase indivizi străini au fost depistaţi în apropierea frontierei estice a Poloniei şi au fost reţinuţi sub acuzaţia de colaborare cu serviciile secrete ruse. Există suspiciuni că indivizii sunt cetăţeni belaruşi, afirmă surse citate de site-ul MSN.com.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici