Şase morţi, după prăbuşirea unui avion în Extremul Orient rus

  • Şase persoane au murit după prăbuşirea unui avion în Extremul Orient rus
  • Avionul, de tip Antonov An-26, era utilizat pentru efectuarea de verificări tehnice la aeroporturi
314 afișări
Imaginea articolului Şase morţi, după prăbuşirea unui avion în Extremul Orient rus

Sursa foto: profimedia

Şase persoane au murit, după ce un avion s-a prăbuşit în Extremul Orient rus, a comunicat joi Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă de la Moscova, citat de agenţia Reuters.

Avionul, de tip Antonov An-26, era dispărut de miercuri după-amiază. Aeronava avea vechimea de 42 de ani şi era utilizată pentru efectuarea de verificări tehnice la aeroporturile din Extremul Orient rus.

Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat joi că fuselajul aeronavei a fost răsit într-o zonă montană greu accesibilă.

"Din păcate, în urma accidentului nu există supravieţuitori", a transmis Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit agenţiei Tass.

Standardele aeronautice s-au îmbunătăţit în ultimii ani în Rusia, dar accidentele aeriene, în special cele în care sunt implicate avioane vechi, sunt destul de frecvente. În luna iulie, 28 de oameni au murit după ce un avion de tip Antonov An-26 s-a prăbuşit în Kamceatka, tot în Extremul Orient rus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici