Şase morţi şi zece răniţi după ce două autobuze au intrat în coliziune în Statele Unite. VIDEO

Cel puţin şase persoane au murit, iar alte zece au fost rănite după ce două autobuze au intrat în coliziune, marţi, în oraşul american Baltimore, informează cotidianul The Washington Post.

542 afișări
Imaginea articolului Şase morţi şi zece răniţi după ce două autobuze au intrat în coliziune în Statele Unite. VIDEO

Şase morţi şi zece răniţi după ce două autobuze au intrat în coliziune în Statele Unite. VIDEO

Un autobuz şcolar care era în drum spre preluarea elevilor a lovit un autoturism, iar apoi a fost aruncat într-un stâlp şi într-un autocar care circula din sens opus.

Şoferul autocarului şi cinci pasageri au murit în accident. În total, în autocarul lovit erau 13 persoane.

Circulaţia auto a fost blocată câteva ore din cauza accidentului catalogat drept "foarte grav" de către autorităţile americane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici