NEWS ALERT   SATAN-2. Putin va testa racheta nucleară "de neoprit", transmite The Independent

Creşte teama că preşedintele rus va testa racheta hipersonică Satan-2 de 208 de tone la aniversarea unui an de la începerea războiului total în Ucraina

8041 afișări
Imaginea articolului SATAN-2. Putin va testa racheta nucleară "de neoprit", transmite The Independent

Sursa Foto - AP News/Rocosmos

Pe 10 februarie, publicaţia The Independent a dezvăluit data la care preşedintele rus Vladimir Putin este aşteptat să testeze "o rachetă  apocaliptică de neoprit” - 24 februarie 2023. Aceasta dată coincide cu aniversarea unui an de la  începerea invaziei Rusiei în Ucraina. 

Dictatorul rus se pregăteşte să pregătească racheta să şocheze Occidentul, deoarece intenţionează să testeze lansarea rachetei sale hipersonice Satan-2 de 208 tone, capabilă să transporte focoase nucleare.

Potrivit informaţiilor preluate de The Independent, specialiştii din interiorul armatei au fost avertizaţi să se aştepte la lansarea rachetei  Satan-2 între 15 şi 25 februarie, în districtele îndepărtate din Kamchatka, o peninsulă din Orientul Îndepărtat al Rusiei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici