Scandal sexual la Moscova. Politicieni din Opoziţie, filmaţi în ipostaze compromiţătoare - VIDEO

Umoristul şi prezentatorul de radio rus Viktor Şenderovici a acuzat joi Guvernul premierului rus Vladimir Putin că încearcă să îl discrediteze, prin difuzarea pe Internet a unei înregistrări video care îl prezintă pe acesta înşelându-şi soţia, relatează Moscow Times, în ediţia electronică.

181 afișări
Imaginea articolului Scandal sexual la Moscova. Politicieni din Opoziţie, filmaţi în ipostaze compromiţătoare - VIDEO

Scandal sexual la Moscova. Politicieni din Opoziţie, filmaţi în ipostaze compromiţătoare

Înregistrarea video, în care ar apărea alte două personalităţi ale opoziţiei întreţinând relaţii sexuale cu aceeaşi femeie, reprezintă una dintre ultimele operaţiuni cu camera ascunsă care a vizat critici importanţi ai Guvernului.

"Am recunoscut-o pe această fată, Katia, din fotografii publicate de Novaia Gazeta, şi am înţeles că (...) premiera (filmului) va avea loc în curând", a scris Şenderovici pe blogul său.

Potrivit RuNet, în înregistrări ar apărea Şenderovici, Alekandr Potkin, liderul Mişcării împotriva imigranţilor ilegali, formaţiune naţionalistă, şi un bărbat care seamănă cu liderul formaţiunii de opoziţie Cealaltă Rusie, Eduard Limonov.

Şenderovici, care este căsătorit şi are o fiică, a scris, în glumă, pe blogul său, că agenţii de securitate l-au înşelat, oferindu-i o singură femeie. El a afirmat că femeia a fost folosită şi într-o altă înregistrare video compromiţătoare, difuzată luna trecută şi în care apărea şi editorul publicaţiei ruse Newsweek, Mihail Fişman. În această înregistrare, el părea să consume cocaină.

Ilia Iaşin, un lider al mişcării de opoziţie Solidaritatea, a declarat că şi-a petrecut noaptea cu o femeie în acelaşi apartament la acea dată, exprimându-şi părerea că ea ar fi agent al serviciilor secrete ruse. Totuşi, el afirmă că a plecat atunci când i s-a oferit cocaină.

Iaşin a acuzat mişcarea Nashi că s-ar afla în spatele înregistrărilor, după ce grupul de tineret pro-Kremlin a difuzat anterior, în martie, un film în care apăreau Fişman şi analistul politic liberal Dmitri Oreşkin oferind mită unor poliţişti rutieri. Nashi a negat orice implicare.

Video stirileprotv.ro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici