SCHIMB DE FOCURI într-un supermarket din Statele Unite: O persoană a fost rănită - VIDEO

O persoană a fost împuşcată joi, fără ca viaţa să îi fie în pericol, în timpul unui schimb de focuri care a avut loc în interiorul unui magazin Walmart din suburbiile oraşului Chicago, a anunţat poliţia din statul Illinois, relatează Reuters în pagina electronică.

294 afișări
Imaginea articolului SCHIMB DE FOCURI într-un supermarket din Statele Unite: O persoană a fost rănită - VIDEO

SCHIMB DE FOCURI într-un supermarket din Statele Unite: O persoană a fost rănită (Imagine: chicagotribune.com)

Poliţia din Darien, un orăşel situat la aproximativ 48 de kilometri de Chicago, a primit informaţii despre un schinb de focuri care avea loc în magazin joi după-amiaza, a spus şeful adjunct al Departamentului de Poliţie din oraş, John Cooper.

Ofiţerii de poliţie au găsit o persoană rănită la umăr de un singur foc de armă, care a fost transportată la spital, a adăugat Cooper. Potrivit poliţiei, rana nu îi pune victimei viaţa în pericol. El a adăugat că poliţia îl căuta pe un bărbat care a fugit de la faţa locului, dar că magazinul în care a avut loc incidentul este considerat ca fiind sigur şi că poliţia a catalogat acest schimb de focuri drept un incident izolat, nicio altă victimă nefiind găsită.

Potrivit unui post american afiliat grupului de televiziune CBS, care citează un angajat al magazinului, împuşcăturile au izbucnit după o ceartă între doi oameni la un stand de alimente. O persoană a scos un pistol şi a împuşcat-o pe cealaltă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici