Schimb de injurii între Nicolas Sarkozy şi un vizitator la Salonul agriculturii de la Paris

Vizita efectuată sâmbătă dimineaţă de preşedintele francez Nicolas Sarkozy la Salonul de agricultură de la Paris a fost marcată de un schimb de injurii între şeful statului şi un vizitator, secvenţă înregistrată şi difuzată pe site-ul Le Parisien.fr.

2 afișări
Imaginea articolului Schimb de injurii între Nicolas Sarkozy şi un vizitator la Salonul agriculturii de la Paris

Schimb de injurii între Nicolas Sarkozy şi un vizitator la Salonul agriculturii de la Paris

Duminică dimineaţă, înregistrarea video de doar 45 de secunde a fost vizionată de aproape 100.000 de ori, potrivit site-ului publicaţiei franceze.

Înregistrarea, de slabă calitate vizuală şi sonoră, a fost publicată şi pe site-turile YouTube şi Dailymotion.

Înregistrarea îl prezintă pe şeful statului în mijlocul unei mulţimi prezente la salonul anual dedicat agriculturii franceze strângând mâinile mai multor vizitatori când unul dintre ei, în vârstă şi purtând ochelari, i-a zis şefului statului: "Nu, nu mă atingeţi".

"Atunci, dispari", i-a replicat preşedintele.

"Mă mânjeşti", i-a răspuns lui Sarkozy bătrânul.

""Casse-toi, casse-toi alors pauvre con va... - Atunci dispari, idiotule", a adăugat preşedintele.

Sarkozy a refuzat să facă duminică orice comentariu în privinţa acestui incident.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici