Scurtă incursiune a blindatelor israeliene în oraşul Gaza - martori

Forţele israeliene au intrat pentru scurt timp cu blindatele în oraşul Gaza, în cursul nopţii de miercuri spre joi, plecând după un schimb de focuri, au declarat o serie de martori.

14 afișări
Imaginea articolului Scurtă incursiune a blindatelor israeliene în oraşul Gaza - martori

Scurtă incursiune a blindatelor israeliene în oraşul Gaza - martori (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Blindatele, însoţite de un elicopter, au intrat în sectorul de est al oraşului Gaza, unde au deschis focul după ce au fost ţinta tirurilor de rachete antitanc, potrivit surselor citate.

Conform acestor surse, schimbul de focuri nu s-a soldat cu victime, iar trupele israeliene au revenit pe teritoriul statului evreu.

Întrebată de AFP, o purtătoare de cuvânt a armatei de la Tel-Aviv a declarat că nu este "la curent cu aceste informaţii".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici