Se întâmplă şi la ei: Doi congresmani inculpaţi pentru diverse fapte penale au fost realeşi în SUA

Doi republicani, Duncan Hunter, membru al Camerei Reprezentanţilor din California, şi Chris Collins, membru al Camerei Reprezentanţilor din New York, inculpaţi pentru fapte penale, au fost realeşi marţi, potrivit postului CNN.

753 afișări
Imaginea articolului Se întâmplă şi la ei: Doi congresmani inculpaţi pentru diverse fapte penale au fost realeşi în SUA

Foto: Facebook/Congressman Duncan Hunter

Hunter a fost inculpat în august în legătură cu o serie de fapte penale, inclusiv folosirea pentru scop personal a fondurilor de campanie, fraudă, fals în acte, încălcări ale regulilor privind finanţarea campaniilor. Politicianul a pledat nevinovat.

Collins a fost inculpat, tot în luna august, în legătură cu fraude pe piaţa de capital şi afirmaţii false privind o presupusă schemă de tranzacţionare pe baza informaţiilor privilegiate. Şi Collins a pledat nevinovat în privinţa acestor acuzaţii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici