Sean Spicer, fostul secretar de presă de la Washington, nu a renunţat la decizia de a părăsi Casa Albă, deşi Anthony Scaramucci a fost demis

Sean Spicer nu s-a răzgândit în privinţa deciziei de a părăsi Casa Albă la sfârşitul lunii august, a declarat un oficial al administraţiei americane, pe fondul speculaţiilor privind rămânerea lui Spicer după demiterea fostului director de comunicare, Anthony Scaramucci, relatează agenţia Reuters.

266 afișări
Imaginea articolului Sean Spicer, fostul secretar de presă de la Washington, nu a renunţat la decizia de a părăsi Casa Albă, deşi Anthony Scaramucci a fost demis

Sean Spicer, fostul secretar de presă de la Washington, nu a renunţat la decizia de a părăsi Casa Albă, deşi Anthony Scaramucci a fost demis (Imagine: Hepta)

Spicer a primit oferte importante pentru viitorul carierei sale şi le consideră prea atrăgătoare pentru a renunţa la ele, potrivit oficialului de la Casa Albă, citat sub protecţia anonimatului.

Sean Spicer, în vârstă de 45 de ani, a fost numit purtător de cuvânt al preşedinţie Statelor Unite la 20 ianuarie. El a fost director de comunicare pentru Comitetul Naţional al Partidului Republican din 2011 până în 2017.

Luni, preşedintele SUA, Donald Trump, l-a fost demis pe Anthony Scaramucci din funcţia de director de comunicare al Casei Albe, după doar zece zile de la numirea în acest post, după o serie de controverse.

Din cauza angajării lui Anthony Scaramucci, secretarul de presă al Casei Albe, Sean Spicer, şi Reince Priebus, şef al cancelariei prezidenţiale, au demisionat în semn de protest.

Donald Trump l-a numit pe generalul John F. Kelly, care a condus până acum Departamentul de Securitate Internă, în funcţia de şef de cabinet la Casa Albă.

Un înalt oficial de securitate naţională a precizat că John Kelly intenţionează să-l aducă pe purtătorul de cuvânt al guvernului, David Lapan, în funcţia de director de comunicare al Casei Albe.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici