Securitatea lui Obama nu a fost afectată în cazul scandalului de prostituţie

Directorul Secret Service a dat asigurări că ancheta declanşată în scandalul prostituţiei nu a depistat nicio problemă privind secuiritatea preşedintelui SUA.

84 afișări
Imaginea articolului Securitatea lui Obama nu a fost afectată în cazul scandalului de prostituţie

Securitatea lui Obama nu a fost afectată în cazul scandalului de prostituţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne-am adresat comunităţii de informaţii pentru a extinde cât mai mult cercetările, însă nu am găsit nicio problemă privind securitatea preşedintelui", a declarat Mark Sullivan în faţa membrilor Comisiei pentru Securitate Internă a Senatului SUA.

Doisprezece agenţi Secret Service sunt suspectaţi că au frecventat prostituate în Carthagena (Columbia), înainte de venirea preşedintelui Obama la Summitul Americilor. În acest caz sunt implicaţi şi militari americani care ofereau asistenţă Secret Service.

Sullivan a precizat că, în momentul comiterii faptelor, agenţii implicaţi nu deţineau "informaţii sau documente sensibile".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici