Şeful comisiei de supraveghere a OLAF demisionează în legătură cu dosarul John Dalli

Preşedintele comisiei de supraveghere a Oficiului european de luptă antifraudă (OLAF), Christiaan Timmermans, a demisionat, afirmând că a fost dat la o parte în dosarul fostului comisar John Dalli, potrivit ediţiei electronice de miercuri a cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung.

361 afișări
Imaginea articolului Şeful comisiei de supraveghere a OLAF demisionează în legătură cu dosarul John Dalli

Fostul comisar european John Dalli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit cotidianului, Timmermans şi-a anunţat demisia în cadrul unei reuniuni a comitetului său în care a fost ţinta a numeroase critici.

Surse apropiate acestei misiuni independente au amintit cotidianului că OLAF trebuia să comunice mai multe informaţii acestei instanţe de supraveghere.

Fostul comisar european John Dalli, constrâns să demisioneze săptămâna trecută după ce a fost suspectat de trafic de influenţă, şi-a anunţat miercuri intenţia de a aduce cazul în justiţie.

"Voi contesta" decizia luată de preşedintele Comisiei Jose Manuel Barroso, de a mă face să demisionez, a declarat Dalli în cadrul unei conferinţe de presă convocate chiar în faţa clădirii CE.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici