Şeful Pentagonului a fost printre primii americani vaccinaţi împotriva coronavirusului: "Asta e tot !?”

  • Şeful Pentagonului, Christopher Miller, a fost printre primii americani care au fost vaccinaţi împotriva Covid-19.
  • Ministrul interimar al Apărării a primit vaccinul la spitalul militar Walter Reed din suburbia Washington.
  • SUA au trecut pragul de 300.000 de decese asociate cu coronavirusul.
657 afișări
Imaginea articolului Şeful Pentagonului a fost printre primii americani vaccinaţi împotriva coronavirusului: "Asta e tot !?”

Profimedia

Şeful Pentagonului, Christopher Miller, a fost printre primii americani care au fost vaccinaţi împotriva Covid-19 luni, 14 decembrie şi a făcut acest lucru în faţa unei camere pentru a încuraja oamenii să facă acelaşi lucru. 
 
Ministrul interimar al Apărării a fost filmat primind vaccinul la spitalul militar Walter Reed din suburbia Washington. "Asta e tot !? Să vedem, dar nu doare deloc!”,  a glumit când a primit vaccinul, notează Le Figaro.
 
În afară de Christopher Miller, adjunctul său, David Norquist, şeful de cabinet, generalul Mark Milley, şi toţi generalii trebuie să primească vaccinul.
 
Aproape trei milioane de doze trebuie distribuite până miercuri, cu scopul de a vaccina aproximativ 20 de milioane de americani până la sfârşitul lunii decembrie şi 100 de milioane până la sfârşitul lunii martie, în cea mai mare campanie de vaccinare din istoria ţării.
 
SUA au trecut pragul de 300.000 de decese asociate cu coronavirusul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici