Senatoarea americană Kamala Harris va candida la alegerile prezidenţiale din 2020

Senatoarea democrată Kamala Harris, un critic al politicilor preşedintelui american Donald Trump privind imigraţia, a informat luni că va candida la alegerile prezidenţiale din SUA, care vor avea loc în 2020, relatează site-ul agenţiei Reuters şi postul BBC.

951 afișări
Imaginea articolului Senatoarea americană Kamala Harris va candida la alegerile prezidenţiale din 2020

Senatoarea americană Kamala Harris va candida la alegerile prezidenţiale din 2020

Harris, în vârstă de 54 de ani, fiica unor imigranţi din Jamaica şi India, a îndeplinit anterior funcţia de procuror general. 

Senatorul democrat se descrie ca un luptator pentru justitie si egalitate, intrucat intra in zona aglomerată a candidatilor care se lupta pentru a-si „face treaba”, aşa cum este Donald Trump.

"Este momentul în care simt responsabilitatea de a ieşi în faţă şi de a lupta pentru cea mai bună versiune a noastră", a declarat Harris.

În 2016, Kamala Harris a devenit prima femeie de culoare aleasă în Senatul SUA din California.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici