Senatorul american Tim Johnson revine în funcţie

Senatorul democrat Tim Johnson, care s-a recuperat în urma unei intervenţii chirurgicale pe creier suferite în decembrie, intenţionează să revină în Senatul american la 5 septembrie,informează Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Senatorul american Tim Johnson revine în funcţie

Senatorul american Tim Johnson revine în funcţie

Johnson se va afla în statul South Dakota în următoarele câteva zile înainte de a se întoarce la Washington şi "intenţionează să îşi preia funcţia în Senat miercuri, 5 septembrie", potrivit biroului său de presă.

Democratul, aflat la cel de-al doilea mandat, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la 13 decembrie, pentru stoparea unei hemoragii provocate de o malformaţie a vaselor de sânge ale creierului. El a rămas în spital şi, ulterior, a fost admis într-un centru de recuperare.

Discursul lui Johnson şi capacitatea de a se deplasa sunt încă deficitare.

Afecţiunea lui Johnson, intervenită foarte rapid lăsându-l în stare critică, a generat temeri cu privire la ceea ce s-ar fi întâmplat dacă senatorul nu ar mai fi fost capabil să îşi preia funcţia, având în vedere faptul că avantajul democraţilor în Senat era de doar două posturi.

Cel de-al doilea mandat al lui Johnson se va încheia anul viitor, iar senatorul în vârstă de 60 de ani nu a declarat deocamdată oficial dacă intenţionează să mai obţină vreunul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici