Senatorul Edward Kennedy a decedat - VIDEO

Senatorul american Edward "Ted" Kennedy, care suferea de o tumoare pe creier a decedat marţi seara, a anunţat miercuri familia acestuia.

61 afișări
Imaginea articolului Senatorul Edward Kennedy a decedat - VIDEO

Senatorul Edward Kennedy a decedat (Montaj foto)

"Edward M. Kennedy - soţul, tatăl, bunicul, fratele şi unchiul pe care îl iubim atât de mult - a încetat din viaţă marţi seara târziu, la locuinţa sa din Hyannis Port" în statul Massachussetts (nord-est), care este şi fieful său, a declarat familia Kennedy într-un comunicat.

Senatorul, fratele preşedintelui John F. Kennedy asasinat în 1963, ales pentru prima dată în această funcţie în 1962, fusese operat în iunie de o tumoră la creier. El a fost diagnosticat cu această tumoare în 2008.

Edward Kennedy a făcut din sănătate şi educaţie priorităţile mandatelor sale şi deţinea preşedinţia Comisiei pentru Sănătate din cadrul Senatului american.

La 11 august, un alt membru al familiei Kennedy, Eunice Kennedy Shriver, a decedat la vârsta de 88 de ani.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici